TOBB tarafından düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılmış olan 14. TKG üyesi Uran Niazaliev (soldan 4.), 15. TKG  üyesi Erkinbek Djoroev (soldan 6.), 16. TKG üyesi Mirbek Okenov (arkada, solda), 18. TKG üyesi Zavurbek Turmanidze (sağdan 2.), 19. TKG üyesi Elvira Borombaeva (soldan 5.), 20. TKG üyesi Ulan Cholponbaev (sol başta) Kırgızistan Cumhurbaşkanı'nın TOBB ziyaretine eşlik etiiler ve  Türk- Kırgız İş Forumu'na katılarak, yararlı görüşmeler yaptılar.

Kırgızistan TKG üyeleri güç birliğinin önemine inanmaktadır.

Türk-Kırgız İş Forumu sırasında 14. TKG üyesi Uran Niazaliev (sol başta), 18. TKG üyesi Zavurbek Turmanidze (soldan 2.), 10. TKG üyesi Temirlan Sarlybek Uulu (soldan 4.), 16. TKG üyesi Mirbek Okenov (soldan 5.)  ve  15. TKG  üyesi Erkinbek Djoroev (sağ başta)  ile yendien görüşmekten çok mutlu olduk.

Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sadır Caparov’a, 10 Haziran 2021 Perşembe günü TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen tören ile TOBB ETÜ Fahri Doktorası sunuldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ve TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki diploma ve cübbe giyme töreninin ardından da Türk-Kırgız İş Forumu gerçekleştirildi.

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Kırgızistan Ankara Büyükelçiliği web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.