Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu (soldan 2.) 5 Mart 2021 Cuma günü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan  (soldan 3.) ile birlikte gerçekleştiridği KKTC ziyaretinde Cumhurbaşkanı Ersin Tatar (sağdan 3.) tarafından kabul edildi.

Ticaret Bakanı ve beraberindeki heyet üyeleri  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ziyareti sırasında bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdi.

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan KKTC ziyaretine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

(TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile KKTC Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’nın katılımıyla gerçekleştirilen Yuvarlak Masa Toplantısı'na iştirak etti.​

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin farklı fotoğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür.