TOBB tarafından düzenlenen 4. TKG programına katılan girişimciler için 18 Ocak 2021 Pazartesi günü 15.00-18.00 saatleri arasında bir  zoom toplantısı düzenlendi.

4. TKG programı heyet başkanı Kosova'dan Şarık Cibo (ikinci sırada, solda) dönem arkadaşları ile ekran başında buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

KKTC'den Levent Özerdağ (ikinci sırada, sağda) eşi ile birlikte kafe işletmeciliği, ayakkabı mağazacılığı ve emlak sektörlerinde faaliyet gösterdiklerini anlattı. 


4. TKG programına Yunanistan'ın batı Trakya Bölesinden katılan Rıdvan Canbaz (ilk sırada, solda) ve Murat Yunus (ilk sırada sağda), ülkelerinde AB fonları ile yapılan pandemi destekleri hakkında bilgi verdi.

Irak'tan Sarmad Jalal (Sermet Celal Aziz Nakipoğlu) (üçüncü sırada, sağda) programdan sonra ABD'ye yerleştiğini ve emlak danışmanlığı şirketi kurduğunu anlattı.

Bulgaristan'dan Adem Hasan İbiş (üçüncü sırada, solda) beş yıl önce Almanya'ya yerleştiğini ve inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini anlattı.

Kuzey Makedonya'dan Esfer Ali (ikinci sırada, ortada) dönem arkadaşları ile MATİB Başkan Yardımcılığı üstlendiğini ve kendi danışmanlık  şirketini kurduğu bilgisini paylaştı. 

Zoom toplantısına katılan 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyeleri pandemi sürecinde yaşadıklarını ve ülkelerindeki gelişmeleri anlattılar.


4. TKG programına Azerbaycan'dan katılan Müşfik Hasanov (üçüncü sırada, solda)  dönem arkadaşlarına bir süredir yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşadığını, İstanbul'da şirket kurduğunu anlattı.

Irak'tan Nemir Hamdi Hasan Hamamcı (üçüncü sırada, sağda) arkadaşları ile yıllar sonra haberleşmekten memnun oldu. 

Katılımcılar zoom toplantısında aileleri ve işleri hakkında arkadaşlarına bilgi sundu ve 4. TKG programı anılarını güncelledi.  

Katılımcılar, 4. TKG programından iki yıl sonra, 2008 yılı Nisanında trafik kazasında vefat eden dönem arkadaşları Gürcistan'dan Tengiz Basilzade'yi rahmetle andılar.  TKG web sayfamızda yayınlanmakta olan vefat haberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 14 Nisan-04 Mayıs 2006 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına on beş ülkeden belirlenen otuz katılımcı iştirak etmiştir.