TOBB tarafından düzenlenen 8. TKG programına Almanya'dan katılan Bora Öztelcan (solda) bir süre önce devralmış olduğu lojistik şirketi Willemsen GmbH ile inşaat malzemelerinin tüm Almanya'da dağıtılmasını  başarıyla yürütümektedir. 


2-18 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen 8. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine Almanya'dan katılan Bora Öztelcan Almanya'da çeşitli Türk şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra 2020 yılında lojistik şirketini satın alarak, kendi iş yerinin sahibi oldu. Bu şirket aynı zamanda inşaat malzemeleri dağıtımı ile ilgilenmektedir.

Bora Öztelcan'nın TKG web sayfamızda yayımlanmakta olan başarı hikayesine bu linkten ulaşmak mümkündür. 

13. TKG programına Almanya'dan katılan Emre Hızlı (sol başta) Nürünberg şehirndeki ünü Türk lokantası  Mevlana Restaurant'ın sahipleri Nesrin ve Ahmet Can'ın şehir merkezinde bir bina satın almaları sürecinde danışmanlık desteği verdi. 


13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Emre Hızlı (soldan 4.) Hukuk Danışmanlığı şirketi sahibidir ve avukat olarak görev yapmaktadır. Orta Frankonya Türk İşadamları Dernek (TIAD) eski Başkanıdır. Alman Avukatlar Derneği, Alman-Türk Hukukçular Derneği üyesidir.   

TİAD genişletilmiş Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri 2022 yılı yeni dönem projelerinii görüşmek üzere 3 Ekim 2021 Pazar günü şehrin ünü Türk lokantası Mevlana Restauant'ta buluşarak durum değerlendirmesi yaptı.