Kırgızistan Egemendik Türkiye Mezunları Derneği'nin yönetiminde görev alan TKG üyeleri sık sık bir araya gelerek, ortak projeler geliştirmektedir. TOBB tarafından düzenlenen 15. TKG programına Kırgızistan temsilcisi olarak katılan Egemendik Derneği Başkanı ERKİNBEK DJOROEV (ön sırada, sağdan 2.) katılımcı yönetimin gücüne ve ekip çalışmasının verimliliğine inanmaktadır. 

21. TKG programı heyet başkanı ERMEK OMURALİEV (önde, sağ başta), 16. TKG programı üyesi MİRBEK OKENOV (arkada, sağ başta), 17. TKG programı katılımcısı NURLAN SULAIMANOV (arkada, soldan 4.), 108. TKG üyeleri MİRBEK KAZANBAKOV (arkada, sağdan 2.) yeni projeler geliştirerek,  dernek üyelerini yeni ufuklara taşımak için özveriyle görev yapmaktadırlar.


Türkiye Odalar ve Borsalar Biirliği tarafından düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler Programlarına Kırgızistandan katılan girişimciler pandemiden önce Egemendik Türkiye Mezunları Derneği'nin daveti üzerine biraraya gelmiş ve deneyimlerini ve izlenimlerini paylaşmıştı.

10. TKG üyesi TEMİRLAN SARLYKBEK UULU (ön sırada, soldan 4.), 15. TKG programı katılımcısı ERKİNBEK DJOROEV (önde, sağdan 3.), 16. TKG üyesi MİRBEK OKENOV (ayakta sağ başta), 18. TKG üyeleri MİRBEK KAZANBAKOV (ayakta, sağdan 2.), ZAVURBEK TURMANİDZE (ön sırada sağ başta), 19. TKG programı katılımcısı NURLANBEK  DAMINOV (önde, sağdan 2.), 22. TKG üyeleri ERNİS ABDIKEEV  (ayakta, sağdan 4.) ve ADILET  ABISHOV (ayakta soldan 2.) Egemendik Derneği'nin çalışmalarına aktif olarak katılmakta ve projelerde görev almaktadırlar.


Kırgızistan TKG grubu ile yapılan toplantıda 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Ulukman Papaev (ayakta) katılımcılara bir sunum yaparak TKG programlarının özeliklerini ve yararlarını anlattı, izlenimlerini paylaştı.  


Bugüne kadar TKG programlarına katılmış olan Kırgız girişimciler toplantıda  deneyimlerini ve izlenimlerini payşarak,  TKG programlarının kendi aralarında  yakınlaşma ve kaynaşma ortamı da sağladığını vurguladılar.