TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu (soldan 2.) 14. TKG programı heyet başkanı Remzi Kaplan'a  (sol başta) TATSO Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurulu sırasında tüm katılımcılara döner ikram ettiği için özel olarak teşekkür etti.



12. TKG programı katılımcısı Süreyya İnal TATSO Genel Kurul toplantısında yapılan seçimleri  kazanarak,  Yönetim Kurulu Üyesi oldu.  Değerli arkadaşımızı kutluyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.


8. TKG üyesi Bora Öztelcan (2. sırada solda)  TATSO Genel Kurulunda Yönetim Kurulu yedek üyeliğine seçildi.   

18. TKG programı heyet başkanı Salih Taşdirek (arka sırada, solda) ve 21. TKG programı katılımcısı Mehmet Kocagöl  (sağdan 5.) de  TATSO Genel Kurulu'na katılarak, yönetim kuruluna aday oldular. 


Mehmet Kocagöl TATSO Yönetim Kurulu yedek üyeliğine seçildi. TATSO yönetiminde görev alan arkadaşlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 29 Kasım 2019 tarihinde Berlin’de gerçekleştirilen Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) 14. Genel Kurulu’nda TKG üyeleri ile yakından ilgilendi.​

TOBB Başkanının genel kurul konuşmasına ve farklı fotoğraflara TOBB'un web sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.