TOBB ve Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında  Türkiye, Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan ve Macaristan'dan iş insanlarının katıldığı Türk İş Dünyası Forumu  Dağlık Karabağ Bölgesi'ndeki Şuşa şehrinde 16 Eylül 2022 Cuma günü gerçekleşti.


Türk Dünyası İş Forumu'na Azerbaycan tarafından katılan Tarım Bakanı İnam Kerimov, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Genel Sekreteri Baghdad Amreyev, Azerbaycan Ekonomi Bakan Yardımcısı Sahib Memmedov, Azerbaycan Ulusal Girişimciler Konfederasyonu (ASK) Başkanı Memmed Musayev, Küçük ve Orta Ölçekli Girişimciliğin Desteklenmesi Ajansı (KOBİA) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Memmedov yaptıkları konuşmalarda işgalden kurtarılan bölgelerde hem yerli hem de yabancı iş insanları için yatırım ortamı olduğunu ve bugüne kadar aralarında 40 farklı ülkeden 460 yabancı şirketin de olduğu 1300 şirketin başvuru yaptığını anlattılar. 

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu (sağdan 6.) 15 Eylül 2022 Perşembe günü Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ Bölgesinde düzenlenecek olan Türk İş Dünyası Forumu'na katılmak üzere Şuşa'ya gitti.

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan habere bu linkten ulaşılmaktadır.


Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İlham Aliyev TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu  ‘Dostluk Nişanı’ ile ödüllendirildi. Nişanı, Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov başkent Bakü'de17 Eylül 2022 Cumartesi günü   düzenlenen törenle takdim etti.​

TOBB web sayfasında yayınlanan Dostluk Nişanı haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Azerbaycan temasları kapsamında beraberindeki heyetle birlikte, 17 Eylül 2022 Cumartesi günü Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı’yı Büyükelçilik konutunda ziyaret etti.​

TOBB web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.