TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, 15 Kasım 2021 Pazartesi günü Bosna Hersek İstanbul Başkonsolosluğu ve Bosna Hersek Dış Ticaret Odası koordinasyonunda İstanbul'da düzenlenen Bosna Hersek Süt ve Şarap Endüstrisi Tanıtım Konferansı'na katılarak açılış konuşması gerçekleştirdi.​


Bosna Hersek Dış Ticaret Odası Başkanı Vjekoslav Vuković'in de katıldığı etkinlikte, sektör hakkında tanıtıcı videolar gösterildi ve şirketler arası ikili görüşmeler gerçekleştirildi.

TOBB web sayfasınd ayayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten uılaşmak mümkündür.


TOBB Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu (sağda) Bosna Hersek Dış Ticaret Odası Başkan Vekili Vukovic ile 17 Eylül 2021 Cuma günü İstanbul'daki TOBB Hizmet binasında görüştü.


Ayhan Zeytinoğlu (soldan 2.) ve Bosna Hersek Dış Ticaret Odası Başkanı Vjekoslav Vukovic (sağdan 2.) ile İstanbul’da çalışma yemeğinde ​iki ülke arasındaki ticaret  fırsatlarını değerlendirdi. 

TOBB web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB ve Bosna Hersek Dış Ticaret Odası tarafından Türkiye-Bosna Hersek Ticaret ve Sanayi Odası Forumu kurulmasına ilişkin Mutabakat Zaptı  20 Kasım 2020 tarihinde İstanbul’da imzalandı.​


Mutabakat Zaptını TOBB adına, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu (sağda) ve Bosna Hersek Dış Ticaret Odası adına da  Başkan Vjekoslav Vukovic (solda) imzaladı.​

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz  (sağda) 24 Kasım 2020 tarihinde Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçisi Adis Alagiç (solda) ve Bosna Hersek Yatırım Tanıtım Ajansı Başkan Yardımcısı Slavica Korica ile bir araya geldi. Görüşmede Türkiye-Bosna Hersek ekonomik ilişkilerine değinildi.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve ATB Başkanı Faik Yavuz  (sağ başta)  26 Ekim 2017 tarihinde  başkent Saraybosna'da düzenlenen Türkiye-Bosna Hersek Tarım İş Forumu’na katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Fakıbaba’nın Bosna Hersek’e resmi ziyareti kapsamında Türkiye-Bosna Hersek Tarım İş Forumu gerçekleştirildi.

TOBB web sayfasında yayınlanan Tarım İş Forumu haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.