19. Gruptan Haberler-Gebze Ticaret Odası Öğle Yemeğinden İzlenimler


alt

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı NAİL ÇİLER'in  (soldan 3.)  17 Mayıs 2016 Salı günü konuk heyet üyeleri için düzenlediği öğle yemeğinde  Erzurum'un ünlü Cağ Kebababı ikram edildi. 

19. TKG programına Kosova'dan katılanLEVENT GAŞ (sol başta) ve Irak'tan AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD  (sağ başta) kendilerine gösterine özel ilgiden memnun kaldılar. 

alt

Konuk heyet üyeleri Gebze Ticaret Odası tarafıdna ikram edilen öğle yemeği  sırasındaiş göüşmelrine devam ettiler. 

alt

TOBB tarafından 8-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlı, Kocaeli ve Gebze'de düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmiiki ülkeden elli girişimci katılmıştır.

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

19. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (sağdan 3.) Gebze Ticaret Odası Başkanı NAİL ÇİLER'e (soldan 3.)  kusursuz ev sahipliği  nedeneiyle dönem arkadaşları adına teşekkür etti.

alt

2. Türkçe Konuşan Girimciler Programında heyet başkanlığı görevini üstlenen SEVGİNAR NAZIM SERBEST  (arka masada, sağda) 19. TKG programına katılan konukların Gebze ve İstanbul programlarına eşlik etti. 

alt

19. TKg programına Kırgızistan'dan katılan ULUKMAN BAPAEV (sol başta), ZHOODAR OMOSHOV (soldan 2.),  ELVİRA BOROMBAEVA (soldan3.), NURLANBEK DAMİNOV (sağdan 2.) ve TALANTBEK KEMELOV (sağ başta), verimli geçen ikili iş görüşmeleri için Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri  (sağdan 3.) teşekkür ettiler.

Ayrıca öğle yemeği ikrame dilen lokantanın bukunduğu caddebin adının Kırgızistan'ın en önemli turizm  bölgesi olan Issık Göl'ün  adını taşımasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.   

Gebze'nin Yenikent mevkiinde  Issıkgöl Caddesi No: 206/D (Migros Karşısı) adresinde Nisan 2015 tarihinde hizmete giren Loya Cağ Kebap 180 kişilik kapasitesiyle Gebzelilere enfes lezzetleri tatma imkanı sunmaktadır. Ünlü Cağ Kebabı’nın yanı sıra Karadeniz Pidesi çeşitleri, güveçte kuru fasulye, lahana çorbası ve kahvaltı servisinin de yapılmaktadır.

Milli Hakimiyet Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı lokanta tanıtım haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.