20. TKG programına Afganistan'dan katılan MOHAMMAD JAWID MUKHTAR (soldan 2.), MOHAMMAD OSMAN GHAZANFAR (sol başta) ve SAYEED SABOOR AKRAMİ (sağ başta) heyeti karşılayan Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı TEMEL AKTAY'a  ziyaret anısına Afgan kaftanı giydirdi.

20. TKG programına Kırgızistan'dan katılan KYIALBEK  DYIKANOV (sol başta), SHAMIL IMANALIEV (soldan 2.),  ULAN  CHOLPONBAEV (sağ başta) ve BELEK ESENALİEV (sağdan 2.) ATO Başkan Yardımcısı TEMEL AKTAY'a ziyaret anısına deri tablo  sundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 20.TKG Programı kapsamında  konuk heyet üyeleri 3 Ekim 2018 Çarşamba günü Ankara Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

ATO Congresium VIP Salonu'nda yapılan Türkçe Konuşan Girişimciler Eşleştirme Toplantısı'na çok sayıda ATO üyesi katıldı. Toplantıda, inşaat, yapı malzemeleri, makina, kimya endüstrisi, otomotiv yedek parça, iş makinaları, plastik sanayi-PVC, bilişim, elektrik, elektronik, telekomünikasyon, enerji, madencilik, ilaç, medikal, kozmetik, lojistik, petrol, kağıt, finans, bankacılık, medya, danışmanlık, turizm, mimarlık, züccaciye, mobilya, hazır giyim, tarım ve hayvancılık, gıda, spor ve eğlence sektörlerinde faaliyet gösteren konuk girişimciler, aynı sektörlerde iş yapan ATO üyeleriyle bir araya gelerek ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

20. TKG programına İran'dan katılan MIR AMIR HASHEMI RANJBAR (sol başta), ZOHREH  ROSTAMI (sağdan 2.) ve ikiz kızkardeşi   ZAHRA ROSTAMI (sağ başta) ziyaret anısına ATO yönetimine el işleme ipek bir masa örtüsü takdim etti.

IHLAS Haber Ajansı tarafındna yayınlanan fotoğraflıı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

20. TKG programına Afganistan'dan katılan MOHAMMAD JAWID MUKHTAR (sağdan 3.), MOHAMMAD OSMAN GHAZANFAR (soldan 2.) ve SAYEED SABOOR AKRAMİ (sağdan 2.) ATO'da düzenlenen ikili iş görüşmelerinde yararlı bağlantılar kurdu.

Karar gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Ankara Ticaret Odası web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

20. Türkçe Konuşan  Girişimciler Programı'na Kırgızistan'dan katılan KYIALBEK  DYIKANOV (sol başta), SHAMIL IMANALIEV (soldan 2.), ULAN  CHOLPONBAEV (sağ başta) ve  BELEK ESENALİEV (sağdan 2.) ATO ev sahipliğinde  düzenlenen ikili iş görüşmelerinde yararlı bağlantılar kurdu.

20. TKG programına Tacikistan'dan  katılan PARVINA SAYFULLOEVA (solda), kıs asürede dostluk kurduğu Afganistan temsilcisi Tacik asıllı MOHAMMAD JAWID MUKHTAR (sağda) ile ülkeleri arasında ortak ticaret ve işbiirliği fırsatları konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Gürcistan'dan  ENVER VARSHALOMİDZE ve Yunanistan Batı Trakya'dan EMRE MOUSTAFA tarafından hazırlanan ve  TKG facebook sayfasında yayınlanan 21. TKG fotoğraf albümüne ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

TOBB tarafından 30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında  Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çorlu ve Çerkezköy'de  düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Pogramı'na yirmi ülkeden kırksekiz iş insanı  katılmıştır.