20. TKG programına İran'dan katılan ZOHREH ROSTAMI (sağ başta) 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın İstanbul'da gerçekleşen etkinliklerine eşlik ettiği 9-10 Mayıs 2019 tarihlerinde,  programa  İran'dan katılan ELNAZ ENTEZAR (sol başta), ARMAN SEHATNIA (sağdan 2.), AMİN RAJABPOUR MOGHADDAM (soldan 3.) ve FARİD DEHGAN MAHMOUDABAD (sağdan 2.) ile  kısa sürede dost oldu.

TOBB tarafındna Ankara,  Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'da düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi ZOHREH ROSTAMI Urimiye’de bulunan fabrikalarda dorse, dingil ve yedek parça üretimi yapan aile şirketinde üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadırlar. Başkent Tahran’da  şatış sonrası hizmet sunan mağaza ve servis alanı işletmektedir. Şirket İran pazarında dorse-dingil sektörünün yarısına hakimdir. Şirketin Mersin’de yedek parça fabrikası bulunmaktadır. Grup yakın zamanlarda İstanbul’da da bir şirket kurmuş bulunmaktadır. Urimiye Ticaret ve Sanayi Odası Üyesidir.  

İranlı hemşehrilerin İstanbul izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için 20. TKG programı katılımcısı ZOHREH ROSTAMI'nin facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

ZOHREH ROSTAMI ile ELNAZ ENTAZAR'ın İstanbul gezilerine ait fotoğraflara  21. TKG üyesi ELNAZ ENTEZAR'ın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenmiş ve programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.