20. TKG programına İran'dan katılan ZOHREH ROSTAMİ (ayakta) 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 9-10 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen programlara eşlik ederek, heyet üyeleri ile tanıştı.

20. TKG üyesi ZOHREH ROSTAMİ İstanbul Ticaret Borsası tarafından konuk heyet onuruna 9 Mayıs 2019 Perşembe akşamı Eminönü semtindeki tarihi binada düzenlenen iftar davetinde de heyete eşlik etti.

20. TKG üyesi ZOHREH ROSTAMI  21. TKG heyetinin 9 Mayıs 2019 Perşembe günü, İstanbul Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantısında, İran grubu ile birlikte ikili iş görüşmelerine  katılan İstanbul firmaları ile tanıştı.

ZOHREH ROSTAMI  21. TKG heyeti için 10 Mayıs 2019 Cuma günü İstanbul Boğazında düzenlenen tekne gezisine de katılarak, grup üyeleri ile kaynaştı.

21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'naTürkmenistan'dan BAHTYYAR SHADYYEV (ortada) İran'ın Urimiye kentinde  yaşayan 21. TKG programı katılımcısı ELNAZ ENTEZAR (solda) ve 20. TKG programı üyesi ZOHREH ROSTAMI (sağda) ile   Boğaz turu sırasında teknede bir anı anı fotoğrafında buluştu.

ZOHREH ROSTAMI arkadaşımıza 21. TKG heyetininn istanbul programına katılımı ve desteği için teşekkür ederiz.

TOBB tarafındna Ankara,  Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'da düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na İran'ın Urimiye kentinden katılan ZOHREH ROSTAMI (solda) Urimiye’de bulunan fabrikalarda dorse, dingil ve yedek parça üretimi yapan aile şirketinde üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadırlar. Başkent Tahran’da  şatış sonrası hizmet sunan mağaza ve servis alanı işletmektedir. Şirket İran pazarında dorse-dingil sektörünün yarısına hakimdir.  Şirketin Mersin’de  yedek parça fabrikası bulunmaktadır. Grup yakın zamanlarda  İstanbul’da da bir şirket kurmuş bulunmaktadır.   Urimiye Ticaret ve Sanayi Odası Üyesidir.