TOBB tarafından düzenlenen 21. TKG programına İran'ın Urimiye şehrinden katılan Elnaz Entezar  (ortada) Ağustos ayının ikinci yarısında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ı ziyaret ederek yakınları ile hasret giderdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan Elnaz Entezar (solda), konserve, salça, meyve suyu, sos, meyve kompostosu, turşun, zeytin ve bal üretimi yapan aile şirketinde dış ticaretten sorumlu üst düzey yöneticidir. Urimiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. Aynı zamanda üniversitede ekonomi kürsüsünde öğretim görevlisi olarak da görev yapmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 20. TKG programına İran'ın Urimiye şehrinden katılan Zohreh Rostami  2022 yılının Temmuz ayında gerçekleştirdiği Paris ziyareti sırasında tarihi yapıları mimarlık eğitiminin verdiği   özel bir merakla yakından inceledi.

TOBB tarafından Ankara,  Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'da düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi Zohreh  Rostami Urimiye’de bulunan fabrikalarda dorse, dingil ve yedek parça üretimi yapan aile şirketinde üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadırlar. Başkent Tahran’da  şatış sonrası hizmet sunan mağaza ve servis alanı işletmektedir. Şirket İran pazarında dorse-dingil sektörünün yarısına hakimdir.  Şirketin Mersin’de  yedek parça fabrikası bulunmaktadır. Grup yakın zamanlarda  İstanbul’da da bir şirket kurmuş bulunmaktadır. Urimiye Ticaret ve Sanayi Odası Üyesidir.