TOBB tarafından düzenlenen 5. TKG programına Irak temsilcisi olarak katılan Sabahaldeen Al Salihi  (ön sırada, soldan 3.)  uzun süredir Kerkük Ticaret Odası Başkanı olarak görev yapmaktadır.

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Irak temsilcisi olarak katılan Sabahattin Al Salihi inşaat ve genel ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.

Kerkük'te yaşayan 20. TKG programı katılımcısı Abdulkadir Şahin - Kadir Aga Bayraktar Kerkük Ticaret Odası tarafından geliştirilen projeler ve programlara katılmakta ve destek vermektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul, Çerkezköy, Çorlu, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Irak temsilcisi olarak katılan Abdulkadir Şahin - Kadir Aga Bayraktar inşaat ve emlak sektöründe faaliyet gösteren, turizm, nakliye ve dış ticaretle uğraşan döviz bürosu işleten şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası ve Irak İşadamları Birliği üyesidir.