6. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU (ortada) 22 Mayıs 2019 Çarşamba günü düzenlenen "Doğu Akdeniz'de Mavi Vatan ve Mavi Ekonomi" adlı panelde "KKTC'de Tersanecilik ve Gemi Bakım Onarımı" konulu bir sunum yaptı.

İMEAk Deniz Ticaret Odası  Kocaeli Şubesi ve Koç Üniversitesi Denizcilik Forumu (KÜDENFOR) işbirliği ile düzenlenen "Doğu Akdeniz'de Mavi Vatan ve Mavi Ekonomi" başıklı panelde KKTC'nin denizcillik potansiyeli tüm yönleriyle tartışıldı.

Kocaeli Ulaşan Haber portalında yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

Kocaeli Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Kocaeli Fikir gazetesinde yayınlanan panel haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

KÜDENFOR web sayfasında yayınlanan panel programına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

7 Deniz web sayfasında yayınlanan fotoğraflı panel haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU, Gazi Mağusa'da  tersane şletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı, Delta Marina'nın sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili ve Kıbrıs Türk  Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.

TKG facebook sayfasında yayınlanan farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.