20. TKG programına Moldova'nın Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti temsilcisi olarak katılan ILIA STOIANOV (solda), başkent Komrat'ta düzenlenen 4. Gagavuzya Yatırım Konferansı sırasında 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı MİHAİL PAŞALI (sağda) ile program anılarını paylaştı. 

Gagavuzya'nın başkenti Komrat'ta düzenlenen 4. Uluslararası Yatırım Forumu'na  ilşkin farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB web sayfasında yayınlanan Gagavuzya Yatırım Forumu haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG Programı'na  Moldova'dan katılan MİHAİL PAŞALI  Gagauzya Özerk Bölgesinde, Çadır Lunga  kentinde yaşanmaktadır.  Moldova Ticaret Odasına bağlı olarak görev yapan ve  merkez ofisi Çadır Lunga şehrinde olan Gagavuzya Ticaret Odası Başkanıdır. Gagavuz bölgesinde bulunan Moldova Ticaret Odasının şubelerini yönetmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Eylül-11 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen 20.. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul ayağpına Maoldova'dan katılan ILIA STOIANOV gıda sektöründe faaliyet gösteren, kuruyemiş üretimi, ihracatı ve ithalatı yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Ayrıca kesimhane ve et üretim şirketi sahibidir.

20. TKG programı katılımcısı ILIA STOIANOV İstanbul'da TÖMER'de Türkçe öğrendikteen sonra yüksek öğrenimini Ankara'da yapmış ve Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur.