alt

20. TKG programına Türkmenistan'dan katılan Dr. DOVRAN ORAZGYLYJOV ABD'de bulunduğu sırada, başkent Washington DC'de bulunan Başkanlık Konutu White House-Beyaz Saray'ı da ziyaret etti.


ABD tarafından 31 Temmuz-14 Ağustoos 2015 tarihlerinde düzenlenen çalışma ziyaretine katılan 20. TKG üyesi  DOVRAN  ORAZGYLYJOV New York City  ve Washington DC kentlerinin tarihii turistik bölgelerini de görme fırsatını değerlendirdi.

alt

12. TKG üyesi MERDAN GURBANDURDYEV  2014 yılı Haziran ayının ilk haftasında ABD'ye gerçekleştiridği çalışma ziyareti kapsamında  New York City ve Washington DC kentlerini gezme fırsatı buldu.

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan  Girişimciler Programı'na Türkmenistan'dan katılan  MERDAN GURBANDURDYEV  inşaat, mühendislik, turizm ve genel ticaret alanında faaliyet gösteren şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

12. TKG üyesi  MERDAN GURBANDURDYEV  New York City'de bulunduğu sırada Ellis Adası'nı ziyaret ederek, ünlü Özgürlük Heykeli'ni ve Göçmen Müzesi'ni gezdi.  

alt

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Dr. DOVRAN ORAZGYLYJOV Washington DC'de çevre gezisi sırasında ünlü "Amerikan Kongre Binası'nı  da gördü.

TOBB tarafından düzenlenen 20. TKG programı katılımcısı Dr. DOVRAN ORAZGYLYJOV Türk ve yabancı şirketlere hukuk, yönetim, muhasebe konularında hizmet sunan, medya, tercüme, eğitim ve insan kaynakları konularında faaliyet gösteren, “Atavatan Türkmenistan” internet gazetesini yayınlayan şirketler grubu sahibidir.

20. TKG üyesi DOVRAN ORAZGYLYJOV'un New York'un tarihi Brooklyn Köprüsü üzerinden şehri izleme anılarına  arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.