alt

20. TKG programına katılmak üzere başvuran SHAMİL ADZHIGAITAROV (sağdan 2.), Ankara Nogay Türkleri Derneği Başkanı ÖMER AKTÜRK (sağ başta) ve yönetim kurulu üyeleri  ile birlikte 2 Nisan 2018 Pazartesi günü  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni ziyaret ederek, programın ayrıntıları hakkında bilgi aldı ve öğle yemeğine konuk oldu.

alt

SHAMİL ADZHIGAITAROV (soldan 2.)  Rusya Federasyonu'nun Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nde yaşamaktadır. Üniversite öğrenimi için Türkiye'ye gelmiş ve Kayseri'de bulunan Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olmuştur. 

20. TKG programı katılımcı adayı SHAMİL ADZHIGAITAROV ve  Nogay Türkleri Derneği  yöneticilerinin TOBB ziyaretine ait farklı fotoğraflara TKG facebook sayfasının  bu linkinden ulaşılmaktadır.

alt

Dağıstan Özerk Cumhuriyeti bölgesii temsilcisiSHAMİL ADZHIGAITAROV (soldan 3.),  bilgisayar ve ekipmanları satışı ve servisi konularaında faaliyet gösteren, tarımsal üretim, sera üretimi  ve hayvancılık yapan, otel işleten şirket sahibidir.  

SHAMİL ADZHIGAITAROV'un TOBB ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nden SAMIL ADZHIGAITAROV (solda), Ankara ziyareti sırasında, 25 Şubat 2018 tarihinde Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkan Yardımcısı SAYİT YUSUF'u (sağda) ziyaret etti.

SHAMİL ADZHIGAITAROV Nogay Türklerindendir. Üniversite öğrenimini Kayseri'de  bulunan Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde yapmıştır