alt

1. TKG programına Kosova'dan katılan ADNAN MUHAMETİ (sağdan 4.) "Zeyin Dalı Harekatı" destek programı kapsamında, Balkan ülkeleri temsilciileri ile birlikte Gaziantep'te bulunduğu sırada Büyükşehir Belediye Başkanı FATMA ŞAHİN'i de ziyaret etti.

1. TKG Üyesi ADNAN MUHAMETİ Türkiye Gençlik Vakfı -TÜGVA tarafından "Zeytin Dalı Harekatı"nı desteklemek amacıyla düzenlenen Gaziantep ve Şanlıurfa ziyaretine Bosna Hersek, Makedonya, Kosova ve Hırvatistan'dan  katılan ve milletvekili, sivil toplum temsilcileri ile iş adamlarından oluşan heyette yer aldı.

12 Nisan 2018 Perşembe günü İstanbul'a gelen konuklar TÜGVA tarafından  düzenlenen ziyaret programı kapsamında Gaziantep ve Şanlıurfa illerinde bulundukları sırada, Büyükşehir Belediye Başkanlarını, valileri , garnizon konmutanlaraını, TÜGVA il temsilciliklerini ziyaret ederek, desteklerini ilettiler.

21 Nisan 2018 Cumartesi günü Kosova'ya dönen TOBB 1. TKG programı katılımcısı ADNAN MUHAMETİ Gaziantep, Şanlıurfa ziyaretlerininn ardından Ankara ve İstanbul'da  da  görüşmeler yaptı.

TOBB tarafından Haziran 2005'de Ankara, İstanbul ve Bursa illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kosova'nın Prizren şehrinden katılan ADNAN MUHAMETİ araba muayene istasyonu işletmektedir. Ayrıca inşaat ve dekorasyon işleri yapmaktadır. 

TÜGVA'nın facebook sayfasında yayınlanan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

Milliyet Gazetesinde yayınlanan  Gaziantep ziyareti haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Time Ballkan  Gazetesinde yayınlaanan ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Akşam Gazetesinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

TÜGVA'nın facebook sayfasında yayınlanan heyetin şehir turu fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

alt

1. TKG üyesi ADNAN MUHAMETİ (sağda) ve arkadaşları için Şanlıurfa'da düzenlenen şehir turu kapsamında Balıklı Göl kültür ve mesire alanı da bulunuyordu.

alt

1. TKG üyesi ADNAN MUHAMETİ (sol başta) ve Balkan heyeti Şanlıurfa Valisi'ni ve Büyükşehiir Belediye Başkanını da  ziyaret etti.

ADNAN MUHAMETİ 'nin Gaziantep ve Şanıurfa ziyaretine ilişkin izlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Milliyet Gazetesinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Mynet sitesinde yayınlanan balkan heyetinin Şanlıurfa ziyareti haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır

Star Gazetesinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır.