16. TKG programına Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan GULER SARRIHASAN arkadaşları ile birlikte  alışveriş yapmak ve eğlenmek amacıyla, kendi kullandıkları yelkenli tekne ile sık sık Marmaris'i ziyaret etmektedir.

15 Nisan 2018 Pazar akşamı Netsel Marina'daki neşeli eğlence ortamını ekip arkadaşları ile paylaşan 16. TKG üyesi GULER SARRIHASAN  iş, spor ve eğlenceyi dengeli birşekilde yaşamına katmayı başarmıştır.

16. TKG üyesi  GULER SARRIHASAN ekip arkadaşları ile birllikte sezonun ilk yelken yarışı için 21 Nisan 2018 Cumartesi sabahı Akdeniz'de yelken açtı.

TOBB tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı GÜLER SARRIHASAN  Rodos Adası  ve Girit Adasında unlu mamuller ve pasta üretimi yapan aile şirketinde yöneticidir.  Rodos Adasında yedi adet, Simi Adasında ise bir  adet pastane işletmektedir. Rodos Müslümanları Kültür ve Kardeşlik Derneği üyesidir.

16. TKG programına Bulgaristan'dan katılan  MYUMYUN SALİ MYUMYUN spor giyim markası "Faith in Fatih"  yeni sezon ürünlerini tanıtmak için 24 Nisan 2018 Salı günü düzenlenen defilesine katılarak, yeni siparişler için ürün beğendi.

16. TKG programı üyesi  MYUMYUN  SALİ MYUMYUN (soldan 2.),    Avrupa Genç Liberaller Hareketi LYMEC tarafından  6-8 Nisan 2018 tarihleri arasında  başkent Berlin'de düzenlenen çalıştaya katılmak üzere  Almanya'da bulunduğu sırada Münih'te yaşayan arkadaşlarını da ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde 25 Kasım-5 Aralık 2012 tarihleerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak  katılan MYUMYUN SALİ MYUMYUN spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

Bulgaristan'da siyasetle ilgilenen, parti gençlik kollarında görev yapan MYUMYUN  SALİ MYUMYUN IFLRY Genç Liberaller Federasyonu'nun çalışmalarına aktif olarak katılmaktadır.