alt

19. TKG programı heyet başkanı ENER SABRİ (solda) iş arkadaşı ve oğlu ile birlikte 10-17 Mart 2018 tarihleri arasında "Sanhgai Intter Textile Fuarı"nı ziyaret ederek, yararlı görüşmeler yaptı. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan ŞENER SABRİ (solda), ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak, başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

alt

19. TKG programı heyet  başkanı ŞENER SABRİ'nin  (sağda) Şanghay Fuar izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

alt

19. TKG programı heeyet başkanı ŞENER SABRİ  Şanghay'da bulunduğu sırada, oğlu ve arkadaşı ile birliikte şehrin turistik bölgelerini gezdi ve  kulenin seyir terasından  kenti izledi.

ŞENER SABRİ'nin  Şanghay şehir turuna ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasnın bu linkinden ulaşmak mümkündür.