alt

8. TKG üyesi ALBERT GACAOĞLU (ön sırada sağdan 5.) Karaçay - Çerkes İşadamları Birliği üyeleri ile birlikte 22 Mart 2018 Perşembe günü Trabzon'un Arsin ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. 

Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti İş Adamları Birliği üyeleri, Trabzon gezisi kapsamında 22. 03.2018 tarihinde, Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde Trabzonlu sanayicilerle bir araya gelerek, teknolojik alanda işbirliği kararı aldılar.

alt

8. TKG programı katlımcısı ALBERT GACAOĞLU'nun (sağdan 2.) Arsin OSB ziyaretine ait farklı fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı ERKUT ÇELEBİ, görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirterek, “Bu toplantı ilk oldu. Önümüzdeki günlerde karşılıklı görüşmeleri artırma amacıyla bir heyet olarak Karaçay Çerkez Cumhuriyeti’ne gideceğiz. Bu ülkede sanayi ve teknoloji alanında ciddi eksikler olduğunu öğrendik. Arsin OSB olarak oraya ürün satımı konusunda teknolojik bilgi de aktaracağız” dedi.

Arsin OSB'niin facebook sayfasında yayınlanan farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Milliyet Gazetesinde yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti’nden gelen iş adamları toplantının ardından Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan sanayicileri gezerek bilgi alışverişinde bulundular.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 8. TKG programına Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'dan katılan ve  aslen Karaçay asıllı olan ALBERT GACAOĞLU (soldan 3.) Ekonomi Başkanlığının Rusya'daki Moskova ve Soçi Ticaret Müşavirliklerinde yerel uzman olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra,  DYO Boyaları'nın Kafkasya Bölgesi sorumlusu olarak çalışmaya başladı.

Arsin OSB'nin web sayfasında yayınlanan ziyaret haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Karar Gazetesinin sitesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Haberim Hamsi sitesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için  bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.