alt

16. TKG programına Tacikistan'dan katılan OTABEK RUZİEV, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te  19-21 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen BankExpo 2018  Fuarına katılarak, yararlı görüşmeler yaptı ve bankacılık alanında kullanılan son teknolojiler hakkında bilgi aldı.

Üniversitede finans konusunda eğitim almış olan  16. TKG üyesi OTABEK RUZİEV aile şirketinin yanısra Orien Bank'ta bölüm başkanı olarak görev yapmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı  OTABEK RUZİEV  inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve yüksek kaliteli beton üretimi  ve dağıtımı ile  beton üretimi piyasasında lider konumda olan aile şirketinde üst düzey yöneticidir. Şirket aynı zamanda baharat toptan ticareti yapmakta ve ticaret merkezi yapıp işletmektedir.

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programın Tacikistan'dan  katılan OTABEK RUZİEV Uluslararasi Bankacilik hizmetleri, techizat, sistem ve makinalari fuarında son teknoloji ürünlerini yakından inceledi.

BankExpo 2018 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

16. TKG üyesi OTABEK RUZİEV'in Tacikistan ekonomisinin büyümesine ve bankacılık  sektörüne yapmış olduğu katkılar nedeniyle ödül alması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmıştı. Söz konusu habere bu linkten ulaşılmaktadır.