alt

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kosova'dan katılan ENİS CABRATİ (solda) eşi le birlikte 22-25 Şubat 2018 tarihlerinde  düzenlenen Motobike İstanbul Fuarını ziyaret ederek, yararlı görüşmeler yaptı ve yeni iş bağlantıları kurdu.

Messe Frankfurt Istanbul tarafından organize edilen ve Aytemiz ana sponsorluğunda gerçekleşen motosiklet ve bisiklet sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği “Motobike Istanbul” İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Ziyaretçi ve katılımcılardan büyük ilgi gören fuar, 10. senesinde bir kez daha sektörün buluşma noktası oldu.

Bu yıl 10. kez kapılarını açan Motobike Istanbul her zamankinden çok daha renkli ve heyecanlı geçti. 17.000 metre karede düzenlenen fuar 140 katılımcı, 260 marka ve 100.000’in üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Ziyaretçiler motosiklet markalarının yeni modellerini yakından görme fırsatı yakalarken dört gün boyunca fuar alanında kendileri için düzenlenen aktivitelerle keyifli vakit geçirdiler.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Beypzarı  ve İstanbul'da düzenlenen 10.TKG  programı'na Kosova temsilcisi olarak katılan ENİS CABRATİ (solda), Prizren şehrinde otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan, servis istasyonu işleten  aile şirketi  Burak Otomotiv'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

Şubat 2018'de toplam 260 katılımcının dünyanın dört bir köşesinden gelen 104,342 ziyaretçi ile buluştuğu Motobike Istanbul bu yıl her zamankinden çok daha renkli ve heyecanlı geçti. Motobike Istanbul bu yıl motosiklet ve bisiklet dünyasının yakından takip ettiği büyük isimleri ağırladı. Motosiklet ve bisiklet tutkunlarının yakından tanıdığı isimlerin muhteşem şovlarıyla fuara gelenler adeta büyülendi. Fuara gelen ziyaretçiler, sektördeki yenilikler ve görsel etkinliklerin yanı sıra Motobike Academy seminer ve sunumlarına ücretsiz olarak katılma şansı yakaladı.

Motobike İstanbul 2018 hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Motorcular com sitesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Aydınlık Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.