alt

10. TKG programına Özbekistan'dan katılan ALISHER KASIMOV 2018 yılı Ocak ayının ilk yarısında iş görüşmeleri yapmak üzere Rusya Federasyonu'nun  başkenti Moskova'yı ziyaret etti.

alt

10. TKG programı katılımcısı ALİSHER KASIMOV'un Moskova izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.   

TOBB  tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı üyesi ALISHER KASIMOV, tarım makineleri alanında satış, temsilcilik ve danışmanlık hizmetleri veren Promzona şirketininin kurucusu  ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca, yatırım ve teknoloji ve dış ticaret alanlarında danışmanlık hizmet veren Megaskidka adlı şirketin kurucusu ve başkanıdır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 10. TKG programı katılımcısı ALISHER KASIMOV 2017 yılı Mart ayının ikinci yarısında Fransa'nın başkenti  Paris'i ziyaret ettiği sırada Louvre Müzesi'ni gezdi.

10. TKG üyesi ALISHER KASIMOV tarım makineleri fuarları ve fabrikaları ziyaretleri nedeniyle sık sık Avrupa ülkelerini ziyaret etmektedir.    

alt

ALİSHER KASIMOV'un Paris  ve Louvre Müzesi ve Mona Lisa tablosu  ziyaretine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.