alt

TOBB tarafından gerçekleştirilen 11. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan AKAN OZA (sağda) İstanbul'da, TÜYAP Fuar Merkezinde 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde düzenlenen 22. EMİTT Turizm Fuarında ATV kanalı ile söyleşi yaptı.

11. TKG üyesi AKAN OZA,  22. EMITT Fuarı'na katılan Kuzey Kıbrıs firmalarının ürünlerinin sergilendiği  KKTC standında aille firması Oza Kahve standınıkurark, konuklara  kahve ikram ederek, marka tanıtımı yaptı. 

Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan ve 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleşen EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 85 ülkeden 1.065 katılımcı ve 54.364 ziyaretçiyi ağırlayarak büyük bir başarıya imza attı. Bu sene katılımcı bazında %55 büyüme kaydeden EMITT, 2018 yılında turizm sektörünün de tırmanışa geçeceğinin sinyallerini verdi.

ITE Turkey tarafından T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) iş ortaklığında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 22. düzenlenen EMITT, turizm profesyonelleri ile uygun fiyata en iyi tatil destinasyonlarında tatil planlamak isteyenleri ağırladı.

22. EMITT  Fuarı hakkkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı  AKAN OZA  EMIT Fuarını izleyen Azerbaycan Televizyonu ile  söyleşi yaparak, marka tanıtımı yaptı.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan AKAN OZA  Aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yöneticisi olarak görrev yapmaktadır. 

11. TKG üyesi AKAN OZA'nın  22. EMITT Turizm Fuarı izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

alt

11. TKG programına Afganistan'dan katılan Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI  Drogsan ilaç şirketinin  5 Ocak 2018 tarihinde Antalya'da  Maritim Pine Beach Resort Belek  otelde düzenlediği yıllık değerlendirme toplantıısına katıldı. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan temsilcisi olarak katılan Dr. AHMAD ARSLAN  KARIMI , gıda ve ilaç sektöünde faaliyet gösteren şirket sahibidir. 

Programdan sonra İstanbul'da şirket kuran ve yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşayan  Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI, Türkiye'den Afganistan'a ilaç, medikal ürünler ve gıda ithalatı yapmaktadır. 

alt

Dr. AHMAD ARSALLAN KARİMİ'nin Drogsan İlaçın yıllık genel değerlendirme  toplantısı  izlenime ait fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının linkinden ulaşmak mümkündür.

alt

11. TKG programına Almanya'dan katılan Dr. NEJAT DOĞAN  (solda)  27 Ekim-5 Kasım 2017 tarihlerinde tarihlerinde düzenlenen 45. Tokyo Motor Show'da sergilene son teknoloji ile üretilmiş araçları yakından inceledi.

Dr. NEJAT DOĞAN bir süredir Japonya'nın başkenti Tokyo'da otomotiv endüstrisinde bir araştırma projesinde görev yapmaktadır.

45. Tokyo Motor Show iile ilgili bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olaacaktır.

alt

11. TKG programı üyesi Dr. NEJAT DOĞAN'ın 45. Tokyo Motor Show izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 11. TKG programına Almanya'dan katılan makine mühendisi Dr. NEJAT DOĞAN Stuttgart Türk Alman Forumu tarafından Onur Ödülüne layık görülen Daimler Türk Treff ekibinde  Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 

45. Tokyo Motor Show, No: 21 Tokyo Big Sight binası salonlarında 25 Ekim 2017 itibariyle iki basın günüyle kapılarını açtı. Özellikle Japon markaların kübik ve fütüristik otomobillerinin yanı sıra otomobil teknolojilerinin son örneklerinin sergilendiği fuarda. Mercedes, BMW ve Audi gibi Alman premium markaların da standları dikkat çekti. Porsche, Peugeot, Volvo, Renault, Bosch gibi Avrupalıların yanında Volkswagen oldukça büyük bir stand ve I.D modeliyle Tokyo gösterisinde yerini aldı.

100 milyonluk nüfusa sahip Japonya, 20 milyonluk otomobil pazarıyla artık daha çok göz önüne çıkmaya başlıyor. 45. kez ziyaretçilere açılan Tokyo Motor Show’a 10 ülkeden 153 otomobil ve teknoloji firmasının katıldı. Bu firmaların 371 modelinin sergilendiği Tokyo Motor Show salonlarında 64 modelin de ilk dünya tanıtımı gerçekleştirildi.

Oto Ajanda sitesinde yayaınlanan ayrıntılı habere bu linkten ulaşılmaktadır.