alt

19. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (solda)  Home Tex 2017, Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı'nı  ziyareti sırasında çok sayıda iş görüşmesi yaparak, yeni sezon ürünlerini yakından inceledi.


25- 28 Ekim 2017 tarihleri arasında  Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezinde açılan  Hometex 2017 İstanbul - Ev Tekstili ve Dekorasyonu Fuarı kapsamında düzenlenen  b2b iş etkinliğinde gerçekleşen ikili iş görüşmelerinden verimli  sonuçlar elde edilmektedir. 

ITF İstanbul Fuarcılık A.Ş tarafından organize edilen Hometex 2017 Fuarı Mobilya, İç Dekorasyon, Tekstil, Kumaş ve Ev Tekstili sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getireren verimli bir platform olarak gerçekleşmiştir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ (solda) Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır.

19. Türkçe Konuşan  Girişimciler Programı katılımcısı ŞENER SABRİ  ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.