alt

Rusya Federasyonu’na bağlı Karaçay- Çerkes Cumhuriyeti’nden ALİ PİLYAROV (solda)  ve 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ALBERT GACAOĞLU  Erzurum Ticaret Borsası Başkanı İBRAHİM HAKKI HINISLIOĞLU'na işadamları heyetini kabul ettiği için teşekkür ederek, yerel armağanlar sundular.

alt

8. TKG programına Rusya Federasyonu temsilcisi olarak katılan ALBERT GACAOĞLU (sağ başta) Karaçaylı ve Bulgar işadamları ile birllikte Erzurum Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek, işbirliği fırsatlarının yerinde araştırılmasını sağladı.

Karaçay İşadamları Derneği (Opora Rossiyi) Başkanı ALİ PİLYAROV (sağdan 2.)  Erzurum TB Yönetim Kurulu Başkanı  İBRAHİM HAKKI HINISLIOĞLU (soldan 2.) ile tanışmaktan ve heyet üyelerine gösterillen ilgiden çok  memnun kaldı.

alt

Rusya’da 500 binden fazla üyesi bulunan birliğe bağlı 22 kişilik  işadamı heyeti ekonomik çalışmalar, karşılıklı ticaret ve ilişkilerin gelişmesi anlamında ziyaret programları çerçevesinde Erzurum’a geldi.

alt

Ticaret Borsası Başkanlığı hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Akgün,  Başkan Vekili İsmail Yeşilyurt  ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri de ikili görüşmelerde hazır bulundular.

Hınıslıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işadamlarının ziyareti çerçevesinde Erzurumlu işadamları ile yabancı işadamları arasındaki ikili iş görüşmesinin Erzurum  için önemli olduğunu hatırlattı.

Pusula Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

8. TKG üyesi ALBERT GACAOĞLU (ayakta) ve Karaçay  işadamları heyeti Erzurum'da bulundukları sırada Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Festivaller Birliği 2017 yılının 2. dönem toplantısına katılan delegesyon üyeleri ile tanıştı 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 8. TKG programına Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'dan katılan ve  aslen Karaçay asıllı olan ALBERT GACAOĞLU  Ekonomi Başkanlığının Rusya'daki Moskova ve Soçi Ticaret Müşavirliklerinde yerel uzman olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra,  DYO Boyaları'nın Kafkasya Bölgesi sorumlusu olarak çalışmaya başladı.

Değerli arkadaşımızı ülkeler arasındaki işbirliğini geliştirme konusundaki bu  önemli çabaları  nedeniyle kutluyor, başarılar diliyoruz.

Erzurum ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için ALBERT GACAOĞLU'nun facebook sayfasına ait bu linkin tıklanması gerekmektedir.