alt

16. TKG  programına Almanya'dan katılan GÜLTEKİN DEMİR arkadaşları ile Moskova tatili yaptı ve kentin tarihi ve turistik bölgelerini gezdi. 

16. TKG üyesi GÜLTEKİN DEMİR ve arkadaşları 28 Ekim - 4 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Rusya Federasyonu gezisi sırasında  Rusya Ekim devriminin gerçekleştiği  Moskova'da bulunmaktan, tarihi yerleri gezmekten  ve  büyük vatan şairi Nazım Hikmet ile  dünyaca ünlü yazartar Puşkin, Dostoyevski  ve Ekim devriminin lideri  Lenin'in mezarlarını ziyaret etmenin özzel heyecanını paylaştılar.

TOBB tarafındna dzüenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı GÜLTEKİN DEMİR'in Moskova anılarına ait farklı fotoğraflara arakadaşımızın facebook sayfasının linkinden ulaşılmaktadır. 

alt

16. TKG  programı katılımcısı  GÜLTEKİN DEMİR (solda) Moskova'da bulunduğu sırada ünlü şair NAZIM HİKMET'in mezarını ziyaret etti.

NAZIM HİKMET ziyaretine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan  GÜLTEKİN DEMİR Sigorta Acenteliği, yatırım fonları ve tüketici kredisi, emlak kredisi vb konularda finansman ve yatırım danışmanlığı yapan bir firma sahibidir. Almanya Mannheim’de bulunan Rhein Neckar Türk İşverenler Derneği (TİD) eski Başkanıdır. Alman Türk Enstitüsü (DTI) ve Baktat Eğitim Köprüsü Derneği üyesidir.

16. TKG üyesi GÜLTEKİN DEMİR' in Rusya gezisine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

16. TKG programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan GÜLER SARIHASAN  (GKIOULER SARRICHASAN)   (solda) 2- 5 Aralık 2017 tarihlerinde yakın arkadaşları ile birlikte Prag'ı ziyaret ederek, kentin tarihi ve turistik bölgelerini gezdi.

alt

GÜLER SARIHASAN (solda) arkadaşları ile birllikte Viyana'yı da ziyaret ederek, Noel ve yeni yl hazırlıklarını yakından inceledi.

16. TKG programı katılımcısı GÜLER SARRIHASAN Rodos Adası  ve Girit Adasında unlu mamuller ve pasta üretimi yapan aile şirketinde yöneticidir.  Rodos Adasında yedi adet, Simi Adasında ise bir  adet pastane işletmektedir. Rodos Müslümanları Kültür ve Kardeşlik Derneği üyesidir. 

alt

16. TKG programına Kosova'dan katılan BERKANT CURİ (arkada) nişanlısı ile 16 Kasım 2017 Perşembe akşamı  İsveç'in Göteborg kentinde Ottomania adlı Türk lokantasında kutlama yaptı.

alt

16. TKG üyesi BERKANT CURİ (sağda) kardeşi ile birlikte 11 Aralık 2017 Pazartesi günü Avusturya'nın başkenti Viyana'da MQ – MuseumsQuartier Wien  başta olmak üzere kentin tarihi ve turistik bölgeleri gezdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova temsilcisi olarak katılan  BERKANT CURİ  organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette  yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır.

alt

16. TKG programına Karadağ temsilcisi olarak katılan  MAHMUD MAKİ VUKUVİÇ 2017'nin son günü Milano kentini ziyaret ederek, yenii yılı kuzey İtalya'da kutladı.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı  MAHMUD MAKİ VUKOVİC, zeytin ve mandalina üreticiliği alanında faaliyet gösteren, zeytinyağı üretimi yapan,  turizmle ilgilenen aile şirketinde yöneticidir.

16. TKG programı katıılımcısı MAHMUD MAKİ VUKUVİÇ'in Milano gezisine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın faacebook sayfasına ait bu inkten ulaşılmaktadır.