alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan CİHAN MUTLU AKTÜRK (soldan 2.) 21 Mart 2014 Cuma günü Köln'de düzenlenen "DTİK Avrupa’da Yerleşik Türk Girişimciler Toplantısı” DEİK Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu  Genel Sekreteri BAHRİ CAN ÇALICIOĞLU (sağ başta) ile birlikte izledi. 

alt

18 – 19 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilen Dünya Türk Girişimciler Kurultayı’nın ardından Dünya Türk İş Konseyi, Türk diasporasının yükselişine katkı sağlayacak faaliyetler sürdürmektedir. Bu faaliyetlerden öncelikli olarak yurtdışındaki Türk girişimcisi arasında sinerjiyi artırmaya ve konu hakkındaki görüş ve önerileri temin etmek amaçlarıyla bir dizi toplantı gerçekleştirilmesi öngörülmüştü.Bu vesile ile ,DTİK Avrupa’da Yerleşik Türk Girişimciler Toplantısı”  21 Mart 2014 Cuma günü Köln’de, 19:00-21:30 saatleri arasında, Türk girişimcilerimizin, DTİK Avrupa Bölge Komitesi Başkanı TURGUT TORUNOĞULLARI  ve DTİK Avrupa Bölge Komitesi Üyeleri katılımı ile Mariot Otelde  DEİK Yönetim Kurulu Üyesi MURAT YALÇINTAŞ’ın başkanlığında gerçekleştmiştir. Toplantıda DTİK’in gelecek dönem faaliyetleri ve çalışmaları hakkında görüş teatisinde de bulunulamuştır. 

14. TKG üyesi CİHAN MUTLU AKTÜRK 20 Kasım 2011 tarihindne itibaren DTİK Avrupa Bölge Komitesi olarak görev yapmaktadır.

İnter Ajans sitesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

Habeler Com sitesinde yayınlanan fotoğraflı haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Ulaşım Online sitesinde yayınlanan fotoğraflaı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından  Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen  14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan  CİHAN MUTLU AKTÜRK,  proje yönetimi, arabuluculuk ve danışmanlık alanında faaliyet gösteren, şirket sahibidir. MÜSİAD Almanya Gençlik Kurulu Kurucu Başkanıdır.