Rusya Federasyonu Özerk Cumhuuriyeti Başkurdistan'dan 14. TKG üyesi ARTHUR BASTANOV (solda) başkent Ufa'da 107.5 dalga boyundan yayın yapan Business FM radyo kanalında 29 Eylül 2017 Cuma günü gerçekleşen canlı yayında girişimciliğin öğrenilebilecek bir konu olduğunu bilimsel verilerle anlattı.

Business FM web sayfasındaki fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rusya Federasyonu Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Ufa'dan katılan ARTHUR BASTANOV,  gıda ve şekerleme üretimi, ambalaj ve paketleme, gıda ve şekerleme ürünleri dağıtımı ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir. Girişimciler Derneği (Association of Business Corporation-ABC) başkanı olarak görev yapmaktadır.