alt

Özbekistan'dan 18. TKG üyesi MANSOOR RAHİMOV (soldan 2.) ve 17. TKG programı katılımcısı ULUGBEK HOLMATOV (sağdan 2.)  5-11 Ağustos 2017 tarihlerinde gerçekleşen Türkiye ziyaretleri sırasında, Burdur'da ceviz fidanı yetiştiren Gökçe Tarım'ı ziyaret ederek, California kökenli Chandler salkım ceviz fidanlarını yerinde inceledi ve yetiştirme koşulları hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

alt

Efes Tarım Fidancılık ile  birlikte Özbekistan'da Meyvali Plants adlı şirketi kuran ve Türkiye ile yakın işbirlliği yapan 18. TKG üyesi MANSOOR RAHİMOV  (sağ başta) ve 17. TKG üyesi  ULUGBEK HOLMATOV  (soldan  4.) tarım sektöründe büyümeyi hedeflemektedir.

İzmir'in Selçuk ilçesinin Şirince köyü yakınlarında fidan üretimi yapan meyvecilik sektörünün uzman kuruluşu Efes Tarım şirketinin fidan yetiştirme konusundaki faaliyetleri konusunda Sekiz Eylül internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır. 

Meyvali Plants şirketinin ortakları 17. TKG üyesi  ULUGBEK HOLMATOV ve 18. TKG programı katılımcısı MANSOOR RAHİMOV arkadaşlarımızı kutluıyor, başarılar ve bereketli kazançar diliyoruz.

Meyvali Plants şirketi tarafından düzenlenen ilk Agrotur gezisine ait farklı fotoğraflara ulaşmk için bu linkin ziyaret edilmesİ gerekmektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriiği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihlerinde Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan  ULUGBEK HOLMATOV  (soldan 4.) AMBİT Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. AMCHAM (Amerikan Chamber), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir. 

TOBB tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihlerinder Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girşiimciler programına Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV  (sağdan 2.) modern ekipman, makine ve hammadde ithalat süreçlerinde yatırım projelerinde fizibilite hazırlanması, sözleşme yapılması, finansman bulunması, lojistik, sigorta vb diğer hususlarda  danışmanlık hizmetleri sunan şirkette üst düzey yöneticidir. Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.