alt

6. TKG programına Moldova'dan katılan VALENTİNA UZUN (sağda) Ermenistan'ın başkenti Erivan'da 2 Eylül 2017 tarihinde düzenlenen "Sezgisel Şarap Test Tekniği" çalıştayına  katılarak, ünlü Fransız sommelier (şarap tadım uzmanı) FRANCK THOMAS (solda) ile çalışma şansı buldu.

alt

6. TKG programı üyesi VALENTİNA UZUN'un üzüm çekirdeğinden un ve yağ üreterek, BİATECA markasını yaratmasının başarı öyküsü TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmıştır. Haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN Ermenistan'da bulunduğu sırada, anneannesinin doğduğu kasaba olan Dilican'ı da ziyaret etti ve çocukluk anılarını canlandırdı.

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan VALENTİNA UZUN Azamet Grubun sahibidir ve CEO olarak görev yapmaktadır. Restoran zincirinin yanı sıra üzüm çekirdeğinden soğuk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum buğdayı ve üzüm çekirdeğinden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır.