alt

13. TKG programına İran'dan katılan NASTARAN POURDOWLAT (solda) ve Bulgaristan temsilcisi KADRİE OSMANOVA ALİMANOVA (sağda) 24 Ağustos 2017 Perşembe günü Yunanistan'ın başkenti Atina'da buluşarak, eski şehri birlikte gezdi.

alt

TOBB tarafından Ankara,  Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'ın başkenti Sofya'dan katılan KADRİE OSMANOVA ALİMANOVA (sağda) ve İran'ın başkenti Tahran'dan katılan NASTARAN POURDOWLAT (solda) programdan sonra her yıl  düzneli olaarak  buluşarak arkadaşlarını korumak ve dostluklarını geliştirmek için özen göstermektedirler. 

13.TKG pprogramı dönem arkadaşlarının Yunanistan tatiline ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı  NASTARAN POURDOWLAT  başta medikal ürünler olmak üzere, ticaret sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen 13. TKG programına katılımcısı KADRİYE ALİMANOVA ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitİm vermektedir.