alt

Arnavutluk'tan 10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ (soldan 3.) İstanbul Project Marble Eurasia - Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı kapsamında ATTSO (Arrnavutluk Türk Ticarret ve Sanayi Odası) tarafından açılan stantta görev alarak, Arnavutluk'un yatırım ortamını tanıttı.

23-26 Ağustos 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar  Merkezinde düzenlenen  İstanbul Project Marble Eurasia – Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı Türk mermer sektörünün yeni platformu olarak öne çıktı. 

İstanbul Blok Mermer Fuarı, 23-26 Ağustos 2017 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde Türk Mermer sektöründe faaliyet gösteren yüzlerce üreticinin blok mermer & doğal taş çeşidinin sergileneceği uluslararası bir platform. Yurtiçi ve yurtdışından blok mermer sektör liderlerini bir araya getirmeyi amaçlayan Istanbul Blok Mermer Fuarı konusundaki son trendleri, gelişmeler ve yenilikleri bir arada bulabilmek, yeni pazarlara açılmak ve yeni ürünleri, teknolojik gelişmeleri bir arada görebilmek için eşsiz fırsatlar sağlıyor.

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nin ilk kez düzenlediği “Project Marble Eurasia – Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı” na katılan  firmalar yer kirasını Türk lirası olarak ödedi. 40’dan fazla farklı ülkeden gelen  400 kişilik yabancı alım heyetinin otel ve uçak masraflarının yüzde 75’ini Ekonomi Bakanlığı, yüzde 25’ini ise İMİB karşılandı.

23-26 Ağustos 2017 tarihinde ilk kez düzenlenen‘Project Marble Eurasia- Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Fuar hakkında ayrıntılı  bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Fuarla ilgili bilgilere ulaşamk için bu linkin tıklaması yeterli olacaktır.  

Fuarda 1 Euro 1 TL olarak işlem gördü.. Emsal fuarda 125 Euro olan iç mekân metrekare fiyatı İstanbul  fuarında 125 TL oldu. Dış mekânlarda ise 75 Euro değil 75 TL’ye kiralama yapıldı. Ayrıca, İMİB  fuara çok farklı ülkeden toplam 400 kişilik alım heyeti, mimarlar ve gayrimenkul sektörü temsilcilerini getirdi. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Arnavutluk'un başkenti Tiran'dan katılan ERİNDA ZHUPANİ  (ön sırada, soldan 3.), Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nıda  koordinatör olarak görev yapmaktadır.

Yüksek öğrenimini İzmir'de Ege Üniversitesinde tamamlayan ERİNDA ZHUPANİ'ye  iki ülke arasındaki ticaretin gelişmesi konusundaki katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz.