alt

19. TKG heyet başkanı ŞENER SABRİ  (sağ başta) 25 Haziran 2017 Pazar sabahı Haskova'da düzenlenen bayramlaşma törrenine katılan konuklara baklava ikram etti. 

Haskova'daki bayramlaşma töörenine ait  footğraflara ŞENER SABRİ'nnin facebooks ayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

alt

4. TKG programına Makedonya'dan katılan  ESFER ALİ, Doğu makedonya köyleeirnde yaşayan Türk aileleri ziyaaret ederek bayramlaştı ve ailelere hediiyeler  sundu.

ESFER ALİ'nin Tüürk köylerindeki bayramlaşma anılarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümklündür. 

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da  düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Makedonya'dan katılan ESFER ALİ,  programdan sonra yahoo mail grubu kurarak, katılımcıların arasında bugüne kadar etkin bir şekilde kullanılmakta olan önemli bir iletişim köprüsü gerçekleştirmiştir.  Üniversite öğrenimini Ankara'da yapan ESFER ALİ, halen Üsküp'te inşaat sektöründe faaliyet gösteren CEVAHİR HOLDİNG'de yönetici olarak görev yapmaktadır.