alt

8. TKG programına Kazakistan'dan katılan TOLEUZHAN  ARİNOV  Nevruz Bayramı tatilinden yararlanarak 20-23 Mart 2017 tarihleri arasında eşi ve çocukları ile birlikte Özbekistan'ı ziyaret etti. 

TOLEUZHAN ARİNOV, Özbekistan'ın antik şehri Buhara'yı gezdikten sonra, 23 Mart  2017 Perşembe günü başkent Taşkent'te dönem arkadaşı JASUR SOBİROV ile buluştu.  

alt

8. TKG üyeleri  TOLEUZHAN ARİNOV (sol başta) ve JASUR SOBİROV (soldan 2.) Türkçe  Konuşan Girişimciler programından sekiz yıl sonra, yeniden görüşmekten çok memnun oldular.

alt

 

8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programın katılan TOLEUJAN ARİNOV (sağ başta),  21 Nisan 2017  Cuma günü ailesi ile birlikte Özbekistan'ın Buhara kentinde düzenlenen Nevruz Bayramı  kutlamalarına katıldı.

alt

TOBB tarafından düzenlenen  8. TKG programına Kazakistan temsilcisi olarak katılan TOLEUJAN ARİNOV  madencilik ve petrol sektöründe oluşan kaza ve hastalıklarda acil  tıbbı bakım hizmeti sunan LLP Kazanada şirketinde Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

LLP Kazanada şirketi Kazakistan'da yedi ayrı şubede  ikiyüzelli personelle faaliyet göstermekte ve  madencilik ve petrol üretimi yapan şirketlerin  sahada çalışan elemanlarına  ön tıbbı bakım hizmeti sunmaktadır.