alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA (sol başta) ve ağabeyi UMUT OZA (arkada, soldan 2.)  12-14 Mayıs  2017 tarihlerinde Ankara Golf Kulübü'nün bahçesinde düzenenlen Kahve Karnavalı'nda stant kurarak,  Ankaralılara OZA  Kahve ikram ettiler. 

Coffe Carnaval kapsamında düzenlenen seminer ve uygulama çalışmaları sırasında  kahve kültürnün derinliklerine inildi. Söz konusu nitelikli kahve içmek olduğunda, bu kahvelerin ambalajlarında çekirdeğin yetiştiği bölge, kavrulma derecesi, tadım notları ve hatta bazen çiftçinin adı gibi bilgileri bulabiliyor olmamız gerekmektedir. Eğer damaklarınız hassas ise çekirdeğin bize anlatmaya çalıştıklarını yani yetişirken etrafındaki bitki örtüsünden hangi aromaları içine kattığını taze çekilmiş halinde koklayarak ve demleme sonrasında da tadarak yakalamak mümkündür. 

 Aralık 2016'da  ilk defa düzenlenen Coffee Carnaval’ı yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etmişti ve gerçekleştirilen organizasyon büyük beğeni kazanmıştı..

Golf Kulubünde düzenlenen ikinci kahve  karnavalına yaklaşık  17 bin ziyaretçi katıldı. Etkinliğin gerçekleştirildiği i hafta sonu 13-14 Mayıs 2017 Cumartesi ve Pazar günleri, Ankara Golf Kulübü’nde karnavalla  eş zamanlı olarak Coffee Carnaval Anneler Günü Golf Turnuvası düzenlendi.  220 lokal üyesi ve Ankara’da mukim kordiplomatikle yaklaşık 255 oyuncu kapasitesi bulunan kulüple ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmayla İstanbul, İzmir, Antalya bölgelerinden de profesyonel ve amatör oyuncular, karnaval davetlisi olarak Ankara’ya geldiler.

Coffe Carnaval hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.

Tour Mag adlı internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Ankara Coffe Carnaval etkinliğine ait farklı fotoğraflara 11. TKG üyesi AKAN OZA'nın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yönetici olan AKAN OZA (solda) aile markasınım  tanıtım fırsatlarını değerlendirmek için yurt içi ve yurt dışı fuarlara düzenli olarak katılmaktadır.

alt

Dünyanın farklı bölgelerinden sektöründe uzman mikro çiftlikler, kavurucular ve markalar deneyimlerini paylaşmak, potansiyel iş fırsatlarını araştırmak ve ülkemizdeki nitelikli kahve temsilcileri ile buluşmak için kahve Karbalında biaraya geldiler.

Mikro Çiftliklerde özenle yetiştirilen Kahve çekirdeklerinin son tüketiciye ulaşma serüveni, Coffee Carnaval’ın “İyi Kahveyi, İyi Müzikle, Doğru Yerde” buluşturma amacıyla, geleneksel hale gelen eğlenceli ve showlarla dolu ortamında gerçekleşti.

Dünya Gazetesinde yayaınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

UMUT OZA (sağ başta) 18-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Ankara Congresium salonlarında düzenlenen Kahve ve Çikola Festivalinde stant kurarak, Genel Müdür olarak görev yaptığı aile markası OZA Kahve'nin tanıtımını yaptı.

Kökeni yüzlerce yıla dayanan, tartışmasız her devrin popülaritesi en yüksek bu iki lezzetin muhteşem uyumunu bir kez daha en profesyonel ellerden görme ve tatma imkanı sunan Kahve ve Çikolata Festivali  Ankara'da ilk kez düzenlendi. Yerel ve uluslararası kahve, çikolata üreticilerinin bulunduğu festivalde 50 firma stant kurarak, tanıtım yaptı.  

Sektör öncüleri ve son dönemde Türkiye’de yeni nesil kahve yolculuğu olan 3. Dalga kahve akımını  tanıtan Ankara Kahve ve Çikolata Festival'i kahve ve çikolata severleri bir araya getirdi.

Festival, kahve ve çikolatanın üretim safhasından vitrinlere konumlandırılmasına kadar olan tüm süreci, ziyaretçilere yaşatmayı başardı. Son tüketiciye yönelik bir etkinlik olan Ankara Kahve ve Çikolata Festivali'ne yaklaşık 60 bin kişi katıldı.

alt

N TV internet sayfasında yayınlanan festival haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Ankara Kahve ve Çikolata Festivali'ne ait farklı fotoğraflara UMUT OZA'nın  facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.   

Kahve & Çikolata Festivali'ne ait farklı fotoğraflara ulaşmak içinf estiva sayfasına ait olan  bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Aile markası  Oza Kahve'nin Türkiye'de tanınması ve  pazar payının artması için ciddi bir çaba içinde olan 11. TKG üyesi  AKAN OZA ve ağabeyi UMUT OZA kardeşleri kutluyor, başarılar diliyoruz.