alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (sağda) ve Kırgızistan'dan TALANTBEK KEMELOV (solda)  6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya ANFAŞ salonlarında düzenlenen  HESTOUREX – Dünya Sağlık Spor Kongre ve Fuarı'nı birlikte ziyaret ederek, sektörde hizmet sunan çeşitli firmalarla iş görüşmeleri yaptılar.

Dışişleri Bakanlığı’nın çatısı altında, Sağlık Bakanlığı, Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen, Bilim Kurulu Başkanlığını Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz’ın üstlendiği HESTOUREX – Dünya Sağlık Spor Kongre ve Fuarı, 06–09 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya Expo Center'da düzenlendi.

HESTOUREX – Dünya Sağlık Spor Kongre ve Fuarı hakkında ayrıntılı blgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten katılan TALANTBEK KEMELOV sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren şirkette üst düzey yöneticidir. Kırgızistan Sigortacılar Derneği ve JIA İşadamları Derneği üyesidir. 

alt

TOBB  tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV inşaat sektöründe faaliyet gösteren, proje danışmanlığı hizmeti sağlayan ve inşaat malzemesi ticareti yapan, ayrıca turizm sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Özellikle iş turizmine ağırlık vermektedir. Güney Kazakistan’da gelişmiş olan tarım sanayi sektörüne  yurt dışından teknoloji transferi ve finansal yatırım gelmesi için projeler gerçekleştirmektedir. Ek olarak, Kazakistan’da iş yapmak isteyen yabancı uyruklulara hukuki destek sağlayan firmada yöneticilik yapmaktadır.