alt

11. TKG Üyesi AKAN OZA (sol başta) Gazimağusa'da bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi salonlarında düzenlenen 5. Uluslararası Kariyer Fuarında stant kurarak aile markası OZA KAHVE'nin tanıtımını yaptı.

AKAN OZA, KKTC Hükümetinin üç Bakanının (Sağlık Bakanı Faiz Sucuoglu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner)  ve  Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı  ALİ ÇIRALI 'nın (sağ başta)  1 Mart 2017 Çarşamba günü  OZA Kahve standını ziyaret etmesinden memnun oldu.

"Uluslararası Kariyer Haftası” ve “Kariyer Fuarı Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ)  Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası işbirliğinde 27 Şubat-3 Mart 2017 tarihleri arasında, bu yıl beşinci kez  düzenlendi.

 Kariyer Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

5.Kariyer Fuarında OZA Kahve standında yapılan marka  tanıtım faaliyetlerine ait farklı  fotoğraflara 11. TKG üyesi AKAN OZA'nın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

Aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yönetici olan AKAN OZA yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılarak,yeni bağlantılar kurmakta ve bir süre önce KKTC'de ve Ankara'da açmış oldukları Oza Coffe Hosue  markasının bir zincir haline gelmesi için tanıtım fırsatlarını değerlendirmektedir. 

alt

12. TKG programıkataılımcısı HALİDE GÜRÜN  (sağda) annesi ve erkek kardeşi HÜSEYİN GÜRÜN (solda) ile  birlikte BAE'nin Dubai kentinde düzenlenen Gulfood Dubai Middle East Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı'nda aile şirketi Akgöl Süt Ürünleri firmasının ünlü hellim peynirinin  tanıtımını yaptı.

HALİDE GÜRÜN  Dubai Gıda Fuarına katılmadan önce, aynı tarihlerde  Gazimağusa'da bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi salonlarında düzenlenen 5. Uluslararası Kariyer Fuarında da şirket markasının  tanıtımının başarıyla gerçekleşmesi için gerekli teknik ve idari düzenlemeleri tamamlayarak, tanıtım ekibine (üstteki fotoğraf)  destek verdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programı üyesi HALİDE GÜRÜN Üniversite eğitimini 2010 yılında İngiltere'de Reading Üniverstesi'nde İşletme ve Yöneticilik bölümünde tamamlamıştır.  Mezun olduktan sonra aile şirketi  Akgöl Sütçülük Gıda ve Paketleme Sanayii Ltd’in yönetiminde görev üstlendi.