Azerbaycan'dan 17. TKG üyesi JAHANGIR SHEFIZADE yönetici olarak görev yaptığı aile şirketinin Aspi Winery Savalan markasıyla ürettiği madalyalı şarapları tanıtmak üzere Anfaş Food Product 2017 Fuarına (24. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı)  katılarak, stant kurdu.

JAHANGIR SHEFIZADE (sağda) ANFAŞ tarafından 15-18 Şubat 2017 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen  Anfaş Food Product 2017 Fuarı (24. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı) sırasında çoks ayıda şirket yerkilisi ile görüşerek, yararlı bağlantılar kurdu ve markasının tanıtımını başarıyla gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'dan katılan JAHANGIR SHEFIZADE (sağda), tarımsal üretim, gıda sanayi, üzüm ve şarap üretimi sektöründe faaliyet gösteren ve SAVALAN markası ile üretim yapan Aspi Winery adlı aile şirketinde yöneticidir. Amerika-Azerbaycan Ticaret Odası üyesidir.