TOBB tarafından  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan girişimciler  14 Mayıs 2016 Cumartesi günü Polatlı Ticaret Odası'nın ev sahipliğin gerçekleşen ikili iş görüşmelerinde verimli bağlantılar kurdular.

19. TKG hayetinin Polatlı Ticaret Odasını ziyareti çeştili medya organlaraı tarafındanaber olarak yayaınlanmıştır.

Polatlı Ticaret Odası web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Polaltı Ticaret Odası facebook sayfasında yayınlanan özel habere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Milliyet Gazetesinde yayınlanan ziyaret haberininin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Haberler com sitesinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Beyaz Gazete  haber sitesinde yayınlanan 19. TKG heyetinin  Polatlı TO ziyareti haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması önerilmektedir.

Polatlı Ticaret Odasının ev sahipliğinde düzenlenen  eşleştirme toplantısına katılan Polatlılı girişimciler sırayla söz alarak, şirketlerini tanıtılar ve ticari faaliyetleri hakkudna heyet üyelerine bilgi sundular.

Tanışma programı taamlandıktan sonra sektörlerine ve faaliyet konularaın göre eşleşen firma temsilcileri ayrıntılı olarak konuşma ve işbirliği koşullarını değerlendrime frsatı bulduar.

19. TKG programına Makdeonya'dan katıIan HASAN UMER (önde) Polatlı TO tarafından düzenlenen  ve çok  verimli geçen eşleştirme toplantısında dönem arkadaşlarının yoğun iş görüşmelerini selfi/özçekim yaparak belgeledi.

Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri SİBEL ÖZEKEN  (ayakta) eşleştirme toplantısının hazırlıklarını başarıyla tamamlayarak, heyet üyelerine Polatlılı girişimcilerle tanışma ve görüşme ortamı sundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan konuk giirşimciler Polatlı Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ikili iş görüşmelerinden çok memnun kaldılar ve yararlı bağlantılar kurdular.

Polaltı Ticaret Odası akşam üzeri düzenlenen eşleştirme toplantısı sırasında konuklarına çiğ börek, ayran  ve kuruyemiş ikram etti.

Malatya Güncel Haber internet sitesinde yayınlanan ziyaret haberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Son Dakika com haber sitesinde yayınlanan ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Palo.com internet sitesinde yayınlanan habet için lütfen tıklayınız.

19. TKG programına Bulgaristan'dan  katılan CANER HASANOV MEHMEDOV, 19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.