alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan MARAT  SHYRYMBAYEV (sol başta), Makedonya'dan HASAN UMER (soldan 3.) ve Romanya'dan NAGİ GELAL (sağdan 3.) Polatlı Ticaret Borsası'nın ev sahipliğinde düzenlenen öğle yemeğinde Polatlı'da faaliyet gösteren iş adamlarına ülkelerindeki yatırım ortamı ve piyasa koşulları  hakkında bilgi verdiler.   

Polatlı Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi YAHYA TOPLU  19. TKG  programına katılan girişimciler için düzenlediği öğle yemeğine Polatlı ilçesinin üst düzey kamu temsilcilerini ve esnaf odaları başkanlarını davet etti ve konuklarla tanışmaları ve işbirliği olanaklarını değerlendirmelerini önerdi. 

alt

Öğle yemeğine katılan kamu yöneticileri Polatlı Kaymakamı  MAHMUT NEDİM TUNÇER (soldan 4.), Polatlı doğumlu, Trabzon'un Arsin ilçesinin kaymkamı  ERGÜN BAYSAL (soldan4.) Polatlı   Belediye Başkanı MÜRSEL YILDIZKAYA, Polatlı Ticaret Odası Başkanı ULVİ SAKARYA konuklarla yakından ilgilendiler ve isteklerine yardımcı olmaya çalıştılar.

alt

19. TKg programına Kazakistan'dan katılan  YERBOL JABOLDİNOV (soldan 2.) öğle yemeği sırasında tanıştıkları Polatlılı işadamları ile birlikte çay  içerek, faaliyet gösterdikleri sektörlerde işbirliği yapabilmenin  ön koşullarını  değerlendirdi.  

alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan TALANTBEK KEMELOV (sağ başta) ve NURLANBEK  DAMİNOV (sağdan 2.)  Polatlı'da faaliyet gösteren işadamlarını ülkelerindeki yatrıım ortamını incelemeri için Kırgızistan'a davet ettiler.  

alt

19. TKG programına katılan konuk giirşimcilere "hoş geldiniz" demek için öğle yemeği sırasında heyet üyelerin ziyaret ederek, tanışan Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri SİBEL ÖZEKEN'e  İran, Kazakistan,  Romanya ve  Türkmenistan  delegeleri ziyaret anısına  yerel özellikler taşıyan küçük armağanlar sundular.