alt

19. TKG programına Özbekistan'dan katılan AZİZ YODGOROV (solda) ve ABRORJON AZIMOV (sağda), OSTİM Başkanı ORHAN AYDIN'a  yerel motiflerle süslenmiş bir tabak sunarak, heyet üyeleri için düzenlenen ve çok başarılı geçen ikili iş görüşmeleri nedeniyle teşekkür ettiler.    

TOBB tarafından  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler 13 Mayıs 2016 Cuma günü OSTİM'i ziyaret ederek  fabrikaları  ziyaret etti ve üretici şirketlerin temsilcileri ile ikili iş görüşmeleri yaptı.

alt

19. TKG programına  Kırgızistan'dan (sağda) ELVİRA BOROMBAEVA (sağda) OSTİM Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerinde çok sayıda firma ile yararlı örgüşmeler yaptı.  

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan YERBOL JABOLDİNOV  (sağda), boya üreticileri ile tanışmaktan memnun oldu.

19. TKG programına Kosova'dan katılan LEVENT GAŞ (önde) OSTİM'de verimli görüşmeller yaptı.

19. TKG programına Bulgaristan'dan  katılan  CANER HASANOV MEHMEDOV, 19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Afganistan'dan 19. TKG  üyesi MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI (solda) OSTİM üyesi iş adamları ile verimli görüşmeler yaptı ve yararlı bağlantılar kurdu.

alt

19. TKG programına Irak'tan katılan AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (ortada) elekrtrik pano ve kablo üreticileri ile tanışmaktan ve iş bağlantısı yapmaktan memnun oldu.