alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan AZİZ  YODGOROV (sağ başta) Kırım halkı  adına programa Ukrayna'dan katılan ERNEST ABKELİAMOV (sol başta), ARSEN ISMAILOV (soldan 2.) ve KAMAL MAMEDOV (sağdan 2.) ile kısa sürede arkadaş oldular. 


alt

19. TKG üyeleri ERNEST ABKELİAMOV (sol başta) ve ARSEN ISMAILOV (sağ başta)  TOBB'da  Sektör Meclisleri Müdürlüğü biriminde uzman olarak görev yapmakta olan Kırım kökenli AYŞE ÇELEBİ DOĞAN  (soldan 2.) ile genel kurul kayıt masasında tanıştılar.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'dan katılan ARSEN ISMAILOV (sol başta), KAMAL MAMEDOV  (sağdan 2.) ve ERNEST ABKELİAMOV (sağ başta)  13 Mayıs 2016 Cuma günü gerçekleşen OSTİM  Organize Sanayi Bölgesi ziyareti sırasında OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı  ORHAN AYDIN (soldan 2.) ile tanışmaktan çok memnun oldular ve işbirliği yapmak istediklerini anlattılar.

alt

Kırım Tatarı haklından olan ve halen Ukrayna'da yaşayan 19. TKG üyeleri  ERNEST ABKELİAMOV (solda), ARSEN ISMAILOV (ortada)  ve Ahıska Tüklerinden KAMAL MAMEDOV  (sağda) Türkiye ile ticari ve kültürle ilişkilerin güçlendirilmesinin önemine inanmaktadırlar.

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

ERNEST ABKELİAMOV (solda) ve ARSEN ISMAILOV (sağda), ailesi Kırım kökenli olan  AYŞE ÇELEBİ DOĞAN'ın TOBB bünyesinde görev yapmasından gurur duyduklarını ifade ettiler ve başarılar dilediler.  

alt

Ahıska Türkü KAMAL MAMEDOV (sol başta),  Kırım Tatarlarından ARSEN ISMAILOV (sağdan 2.) ve ERNEST ABKELİAMOV (sağ başta19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılabilmeleri çin özel kontenjan açan TOBB yönetimine teşekkürlerini ilettiler.