alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler porgramına Kırgızistan'an katılan ULUKMAN BAPAEV (sol başta), ZHOODAR OMOSHOV (soldan 3.) ve NURLANBEK DAMİNOV (soldan 4.) Polatlı Kaymakamı  MAHMUT NEDİM TUNCER (sağdan 3.) ziyaret anısı olarak bir kaftan sundu.

Polatlı Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi YAHYA TOPLU (sağdan 2.) ile Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı MUHSİN AKDENİZ (sağ başta) hediye takdim törenine eşlik ettiler. 

Polatlı doğumlu, Trabzon'un  Arsin ilçesinin Kaymakamı ERGÜN BAYSAL (soldan 2.) da Polatlı Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katılarak, konuklarla tanıştı.

alt

Polatlı ilçesinde faaliyet gösteren esnaf odalarının başkan ve yöneticileri, Polatlı TB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi YAHYA TOPLU'nun davetine uyarak, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü Polatlı Ticaret Borsası'nın  yeni salonunda düzenlenen  toplantıya katılarak, konuk girişimcilerle işbirliği yapmanın olanaklarını görüştüler.  

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan heyet üyeleri Polatlı Ticaret Borsası tarafından hazırlanan zengin içerikli  programdan ve  gösterilen yüksek ilgiden çok memnun kaldılar.

alt

Polatlı Ticaret Borsası tarafından konuk heyet onuruna verilen öğle yemeğinde ilçe yöneticileri de hazır bulundu. 

Kaymakam Mahmut Nedim Tunçer (2. sırada, ortada),  Arsin kaymakamı ErgünBaysal (ön sırada, soldan 2.)  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya (ön sırada, ortada), İlçe jandarma komutanı (öns ırada sağdan 5.) Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya (ön sırada, sağdan 4.) ve TO yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve ilçede faaliyet gösteren girişimciler  19. TKG heyetini yalnız bırakmadı. 

alt

Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri SİBEL ÖZEKEN (solda) 19. TKG heyetinin işyeri  ziyaretlerinin  ve ikili iş görüşmelerinin  verimli olması için özel çaba gösterdi.