alt

12. TKG programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den kataılan YULİYA KUCHMA (solda) 19. TKG heyetinin İstanbul programına eşlik ederek, 18 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı gerçekleşen İstanbul Ticaret Borsası ziyaretine küçük oğlu Alex ile birlikte  katıldı.

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk heyet üyeleri onuruna İstanbul Ticaret  Borsası'nın tarihi binasında İstanbul Ticaret Borsası Tescil Salonunda İSTİB'in ev sahipliğinde 19. TKG programı kapanış yemeği gerçekleştirildi.

alt

19. TKG heyetinin İstanbul Ticaret Borsası ziyaretinde ev sahibeliğini üstlenen ve akşam yemeği için gerekli düzenlemeleri yapan, dört konuk girişimci için sürpriz doğum günü kutlaması hazırlayan İstanbul Borsasaı  İdari ve Sosyal İşler Müdürü NİLÜFER KAMAR'a (solda)  heyete göstermiş olduğu ilgi nedeniyle  12. TKG üyesi YULİYA KUCHMA (ortada) ile birlikte teşekkür ettik.  

alt

12. TKG üyesi YULİYA KUCHMA  ve küçük oğlu Alex (solda) 19. Türkçe Konuşan Girşimciler heyeti için 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü  15.00-17.00 saatleri arasında düzenlenen İstanbul Boğazı tekne turuna  katılarak heyet üyeleri ile tanıştı.

Bulgaristan'dan 2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR NAZIM SERBEST (sağdan 2.)   ve 19. TKG  heyet başkanının eşi FATMEGUL HÜSEYİN (sağ başta) ile birlikte Mayıs ayı güneşinde İstanbul'un tarihi yalılarını ve saraylarını  teknenin güvertesinden izlemenin keyfini paylaştı.

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan YULİYA KUCHMA danışmanlık ve tercüme şirketi sahibidir.  Kiev Üniveristesidne Türk Dili ve Edebiyeti öğrenimi  yapmıştır. 

12. TKG üyesi YULİYA KUCHMA  Ukrayna'nın İstanbul Başkonsolosluğunda Kültür Ataşesi olarak görev yapan eşi ve çocukları ile birlikte Haziran 2011'den bu yana İstanbul'da yaşamaktadır. 

YULİYA KUCHMA,  Türkçe konuşan Girişimciler programlarının İstanbul bölümüne eşlik ederek, yeni dönem üyeleri tanışmaya özen göstermektedir.  Bu duyarlı davranışı ve yüksek grup bilinci nendeiyle değerli arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.  

19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.