KKTC'den 9. TKG üyesi NİYAL ÖZTÜRK  Hollanda'da 19. TCI Global Konferansı kapsamında düzenlenen çalıştayda yenilikçi yaklaşımların uygulama örneklerini yakından inceleme fırsatı buldu.

NİYAL ÖZTÜRK 6 Kasım 2016'da Amsterdam'a ulaştıktan sonra  Konferansın yapıldığı   Eindhoven'a gitmeden önce Lahey'de mola verdi. Pullman Eindhoven Cocagne otelde konaklayan  9. TKG üyesi NİYAL ÖZTÜRK  uluslararası platformlarda yeni bağlantılar kurmanın önemine inanmaktadır.

NİYALÖZTÜRK (ortada) konferans kapsamında düzenlenen çalıştaylara etkin olarak katıldı ve yeni bağlantılar üzerinde yoğunlaştı.

Çalıştay kapsamında sürüdürülebilir yiyecekler konusunda uzmanlardan bilgi alan ve saha ziyaretleri yapan kataılımcılara, yenilikçi yaklaşımlarla hazırlanan yemekleri tadarak  farklı deneyimnler yaşadı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbulillerinde düzenlenen.  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK,  Avrupa Birliği kapsamında özel sektör geliştirme programında izleme ve değerlendirme ile iş geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.

9. TKG üyesi NİYAL ÖZTÜRK'ün müzik çalışmaları konusunda TKG web sayfamızda yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.