alt

5. TKG programına Kosova'dan katılan  GANİ KASTRATİ  (solda) 2016 Eylül ayının son günlerinde ABD'nin New York şehrinde düzenlenen " Arnavut Diasporası İş Forumu'na katıldı.

alt

5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi GANİ KASTRATİ (ayakta, ortada) ABD'de yaşayan Arnavut kökenli işadamları tarafından düzenlenen ve ABD  kıtasınd ave Avrupa'a yaşayan önemli işadamlaraını buluşturan  Diaspora İş Forumu'na katılmaktan memnuniyet duymakta ve bu buluşmaların yararına ve önemine inanmaktadır. 

Dr. GANİ KASTRATİ   1 Eylül 2015 tarihinden itibaren Gilan Kadri Zeka Üniversitesinde ders vermektedir. 

alt

5. TKG üyesi GANİ KASTRATİ   New York'ta bulunduğu sırada çevreyi gezdi ve ünlüleirn balmumu heykellerinin bulunduğu Madam Tusso Müzesi'ni de ziyaret etti 

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul'da  düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'nın Gilan şehrinden katılan  Dr. GANİ KASTRATİ  bijuteri ve reklam şirketleri sahibidir. Hediyelik eşya üretimi ve ticareti ile uğraşmaktadır. Rozet ve nikel kaplama plaketler vb eşyalar üreten atölye sahibidir. Kosova Ticaret ve Sanayi  Odası üyesidir.

 
Dr. GANİ KASTRATİ  1 Eylül 2015 tarihinden itibaren Gilan Kadri Zeka Üniversitesinde ders vermeye başlamıştır.
 
 alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 5. TKG  programı katılımcısı GANİ KASTRATİ'nin New York izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.