alt

Kobrıs Türk İşadamları Derneği (İŞAD) Yönetim Kurulu  Başkanı ve 15. TKG programı katılımcısı METİN ŞADİ (sağ başta) ile  19. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan  NECDET ERGÜN  (sağdan 2.)  gazeteci ve işadamları buluşmasına katılaraki siyasi gündem üzerinde  görüşlerini paylaştı.

Kıbrıs Türk İşadamları Derneği (İŞAD) Yönetim Kurulu üyelerinde oluşan bir heyet ile Kıbrıs Postası yazarları 19 Eylül 2016 Pazartesi günü kahvaltıda bir araya gelerek, ülkenin  gündeminde en önemli yere sahip olan  müzakere süreci konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Türiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan  HÜSEYİN METİN ŞADİ  elektrik, enerji, telekom ve elektronik sektörlerinde faaliyet gösteren, elektrik santralleri, trafo merkezleri ve Telekom altyapısı işleri yapan ve bilgi iletişim alanında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Kıbrıs Türk İşadamları Derneği Başkanıdır. Kıbrıs Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

Kıbrıs Postası Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı hahvaltı haberine  bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından  düzenlenen 19. TKG programına katılan  NECDET ERGÜN, iş girişim ve yatırım ajansı sahibidir.  Ajans; Devlet birimlerine ve özel sektöre danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu kapsamda Kuzey Kıbrıs’taki iş, yatırım ve ticaret fırsatları konusunda danışmanlık yapmakta, global düzeyde çözüm ortakları ve güçlü networkleri ile Kıbrıs’ta ve yurt dışındaki projelerde yerli- yabancı ortaklık ve birleşmelerin sağlanması, yatırım danışmanlığı konularında hizmet sunmakta ve  uluslararası ticaret yapmaktadır. Ayrıca gayrimenkul sektöründe yap-kirala-işlet modelinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.